Chocolade Bordje
Ingrediënten
- Maxi Quenelle Tanzania Chocolade
- Maxi Sfera Caramel
- Spongecake Chocolade
- Crumble Chocolade
- Choc-O-Crisp Praliné
- Kletskoppen Dessert - Didess
Bereidingswijze
- Schep een lepel Crumble chocolade op het chocolade bordje of ander bordje naar keuze.
- Plaats een Maxi Quenelle Tanzania Chocolade en een maxi sfera caramel op de crumble.
- Werk af met Spongecake chocolade en Decorette Koffie Cacao of Kletskop Dessert.
- Garneer met een takje Atsina Cress.
Chocolade Bordje
Ingrediënten
- Maxi Quenelle Tanzania Chocolade
- Maxi Sfera Caramel
- Spongecake Chocolade
- Crumble Chocolade
- Choc-O-Crisp Praliné
- Kletskoppen Dessert - Didess
Bereidingswijze
- Schep een lepel Crumble chocolade op het chocolade bordje of ander bordje naar keuze.
- Plaats een Maxi Quenelle Tanzania Chocolade en een maxi sfera caramel op de crumble.
- Werk af met Spongecake chocolade en Decorette Koffie Cacao of Kletskop Dessert.
- Garneer met een takje Atsina Cress.