Home Over ons

Over ons

Bij Didess draait alles om het leveren van hoogwaardige, ambachtelijke producten, ontwikkeld met de grootste zorg en deskundigheid. Of het nu gaat om heerlijke boterkoekjes, decoraties, kleurrijke kroepoek of gemakkelijke dessertoplossingen, … wij hebben het allemaal.

De verschillende merken, Frozen Elements by Didess, Didess for Bakeries, New Tex by Didess en Food Revolution by Didess zijn het bewijs van onze visie en creativiteit. Met een breed scala aan producten, willen we chefs helpen om hun creativiteit te stimuleren en smaakvolle gerechten te creëren.

Bij Didess geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten, om zo producten te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke wensen en behoeften. Samen kunnen we de voedingswereld verrijken en nieuwe culinaire ervaringen creëren.

Frozen Elements by Didess biedt een breed scala aan gemakkelijke en heerlijke dessertoplossingen voor chefs. Of je nu op zoek bent naar een dessert dat snel klaar is of juist indruk wil maken met een uniek en smaakvol dessert, wij hebben de oplossing die je nodig hebt.

Je kunt ervoor kiezen om een volledig dessert te creëren met ons aanbod of juist jouw ‘signature dessert’ af te werken met onze heerlijke kant-en-klare elementen.

En wat dacht je van onze uitgebreide keuze aan smaken? Van chocoladesmaken tot frisse en fruitige smaken, we hebben voor ieder wat wils. Zo kan je keer op keer jouw klanten verrassen met de meest originele en heerlijke desserts.

Daarnaast zijn alle producten diepgevroren, wat betekent dat je precies kunt nemen wat je nodig hebt, zonder verspilling. Dit zorgt voor meer efficiëntie in de keuken en vermindert de kosten.

We bieden zachte texturen zoals quenelles, sfera’s, spongecakes en salsa’s. Maar ook voor krokante texturen hebben we heel wat in petto: denk maar aan onze decorettes, crumbles en chocolade krokanten. Bovendien kan je bij ons terecht voor producten die als basis kunnen dienen, maar ook voor producten die kunnen zorgen voor een mooie afwerking.

Kortom, met Frozen Elements by Didess kan je als chef altijd op ons rekenen voor de meest gemakkelijke en heerlijke dessertoplossingen. Ontdek in deze folder ons ruime gamma en til jouw desserts naar een nog hoger niveau.