Home Inspiratie Crème van calamansi met Spongecake Amandel

Crème van calamansi met Spongecake Amandel

Crème van calamansi met Spongecake Amandel

Ingrediënten

  • Crème van Calamansi
  • Crumble Amandel 
  • Spongecake Amandel 
  • Witte Chocolade Bross 
  • Goudspray 
  • Limoenzeste

Ingrediënten Creme van calamansi

  • 270 g puree calamansi Boiron  
  • 140 g suiker  
  • 20 g Creamy Gel - New Tex By Didess 
  • 200 g mascarpone  
  • Naar wens kan je 50 g witte chocolade toevoegen

Bereidingswijze

  1. Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.  
  2. Warm het mengsel op tot 60°C.  
  3. Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.

Producten