Exotisch Dessert
Ingrediënten
- Feuilleté Karamel
- Spuitzak Crémeux Vanille
- Spuitzak Crémeux Kalamansi
- Spongecake Amandel
- Mangocoulis
- Yopol
- Suiker
Bereidingswijze
- Maak laagjes van Feuilleté Karamel en Cremeux Vanille.
- Werk af met Spongecake Amandel en yopol.
- Spuit Cremeux Kalamansi in een tas en bestrooi met suiker.
- Brand de suiker af.
Exotisch Dessert
Ingrediënten
- Feuilleté Karamel
- Spuitzak Crémeux Vanille
- Spuitzak Crémeux Kalamansi
- Spongecake Amandel
- Mangocoulis
- Yopol
- Suiker
Bereidingswijze
- Maak laagjes van Feuilleté Karamel en Cremeux Vanille.
- Werk af met Spongecake Amandel en yopol.
- Spuit Cremeux Kalamansi in een tas en bestrooi met suiker.
- Brand de suiker af.