Exotische Bordalou

Ingrediënten
- Bordalou Basis - Didess
- Perfect Dessert Salse Exotisch Limoen
- Meringue Traditionnel - Didess
- Mini Sfera Exotisch
- Maxi Sfera Exotisch
- Decorette Meringue Passie
- Spongecake Amandel
- Mandarine Napoleon
- Cress
- Yopol
Bereidingswijze
Verwarm uw oven voor op 170°C. Bak de bordalou basis af gedurende 20 à 25 minuten.- Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur om goed te kunnen ontvormen. Leg de afgebakken bordalou in een pannetje of op een bord.
- Verdeel perfect dessert sasla en een exotische crème over de bordalou.
- Verkruimel meringues over de bordalou het geheel.
- Werk af met de sfera's, spongecake, decorette, cress en yopol.
- Verwarm en flambeer de Mandarine Napoleon en overgiet het dessert.
Exotische Bordalou

Ingrediënten
- Bordalou Basis - Didess
- Perfect Dessert Salse Exotisch Limoen
- Meringue Traditionnel - Didess
- Mini Sfera Exotisch
- Maxi Sfera Exotisch
- Decorette Meringue Passie
- Spongecake Amandel
- Mandarine Napoleon
- Cress
- Yopol
Bereidingswijze
Verwarm uw oven voor op 170°C. Bak de bordalou basis af gedurende 20 à 25 minuten.- Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur om goed te kunnen ontvormen. Leg de afgebakken bordalou in een pannetje of op een bord.
- Verdeel perfect dessert sasla en een exotische crème over de bordalou.
- Verkruimel meringues over de bordalou het geheel.
- Werk af met de sfera's, spongecake, decorette, cress en yopol.
- Verwarm en flambeer de Mandarine Napoleon en overgiet het dessert.