Home Inspiratie Exotische Bordalou

Exotische Bordalou

Ingrediënten

  • Bordalou Basis - Didess
  • Perfect Dessert Salse Exotisch Limoen  
  • Meringue Traditionnel - Didess 
  • Mini Sfera Exotisch  
  • Maxi Sfera Exotisch  
  • Decorette Meringue Passie  
  • Spongecake Amandel  
  • Mandarine Napoleon
  • Cress
  • Yopol

Bereidingswijze


  1. Verwarm uw oven voor op 170°C.  Bak de bordalou basis af gedurende 20 à 25 minuten. 
  2. Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur om goed te kunnen ontvormen. Leg de afgebakken bordalou in een pannetje of op een bord. 
  3. Verdeel perfect dessert sasla en een exotische crème over de bordalou. 
  4. Verkruimel meringues over de bordalou het geheel. 
  5. Werk af met de sfera's, spongecake, decorette, cress en yopol. 
  6. Verwarm en flambeer de Mandarine Napoleon en overgiet het dessert. 

Producten