Feuilleté met perziken
Ingrediënten
- Feuilleté Karamel
- Spuitzak Crémeux Ruby Perzik
- Frambozencoulis
- Perziken
Bereidingswijze
- Vul de siliconen diamantvorm met Cremeux Ruby Perzik en vries in.
- Snijd de perziken in stukken en bak in een pan met olie.
- Ontvorm de cremeux en leg op het bord om even te ontdooien.
- Bedek de Feuilleté Karamel met Cremeux Ruby Chocolade Perzik en werk af met gebakken perziken.
- Werk af met frambozencoulis.
Feuilleté met perziken
Ingrediënten
- Feuilleté Karamel
- Spuitzak Crémeux Ruby Perzik
- Frambozencoulis
- Perziken
Bereidingswijze
- Vul de siliconen diamantvorm met Cremeux Ruby Perzik en vries in.
- Snijd de perziken in stukken en bak in een pan met olie.
- Ontvorm de cremeux en leg op het bord om even te ontdooien.
- Bedek de Feuilleté Karamel met Cremeux Ruby Chocolade Perzik en werk af met gebakken perziken.
- Werk af met frambozencoulis.