Feuilletée karamel & Chocolade
Ingrediënten
- Maxi Quenelle Tanzania Chocolade
- Pure Chocolade Bross
- Feuilletée Karamel
- Crémeux chocolade & Hazelnoot
- Framboosjes
- Vene Cress
Bereidingswijze
- Begin met een stuk feuilletée karamel als basis.
- Voeg 2 Maxi Quenelles Tanzania Chocolade bovenop de feuilletée karamel.
- Leg stukjes pure chocolade bross en frambozen tussen de quenelles.
- Spuit toefjes crémeux chocolade & hazelnoot tussen de elementen en werk af wmet cress.
Feuilletée karamel & Chocolade
Ingrediënten
- Maxi Quenelle Tanzania Chocolade
- Pure Chocolade Bross
- Feuilletée Karamel
- Crémeux chocolade & Hazelnoot
- Framboosjes
- Vene Cress
Bereidingswijze
- Begin met een stuk feuilletée karamel als basis.
- Voeg 2 Maxi Quenelles Tanzania Chocolade bovenop de feuilletée karamel.
- Leg stukjes pure chocolade bross en frambozen tussen de quenelles.
- Spuit toefjes crémeux chocolade & hazelnoot tussen de elementen en werk af wmet cress.