Feuilletée Karamel met Cremeux Vanille

Ingrediënten
- 2 stukken Feuilleté Karamel
- Spuitzak Crémeux Vanille
- Crumble Amandel
- 2 Maxi Sfera's Exotisch
- Spongecake Yoghurt
- Kletskoppen - Didess
- Dessert-Espuma Meringue Italienne - Food Revolution by Didess
- Mangocoulis
Bereidingswijze
- Vul twee stukken Feuilletée Karamel met onze kant-en-klare Crémeux Vanille.
- Werk de bovenkant van de Feuilletée af met extra toefjes Crémeux Vanille.
- Plaats de twee Maxi Sfera's Exotisch op de crémeux en werk af met enkele stukjes Spongecake Amandel
- Voeg toefjes Meringue Italienne toe en brand deze lichtjes af met een brander om een mooie karamelisatie te verkrijgen.
- Verdeel er vervolgens stukjes Kletskop over voor een heerlijke crunch.
- Garneer je creatie met een paar takjes Cress en een paar witte bloemetjes voor een frisse en elegante uitstraling.
- Werk de zijkant af met een elegante toef coulis en een beetje crumble.
Feuilletée Karamel met Cremeux Vanille

Ingrediënten
- 2 stukken Feuilleté Karamel
- Spuitzak Crémeux Vanille
- Crumble Amandel
- 2 Maxi Sfera's Exotisch
- Spongecake Yoghurt
- Kletskoppen - Didess
- Dessert-Espuma Meringue Italienne - Food Revolution by Didess
- Mangocoulis
Bereidingswijze
- Vul twee stukken Feuilletée Karamel met onze kant-en-klare Crémeux Vanille.
- Werk de bovenkant van de Feuilletée af met extra toefjes Crémeux Vanille.
- Plaats de twee Maxi Sfera's Exotisch op de crémeux en werk af met enkele stukjes Spongecake Amandel
- Voeg toefjes Meringue Italienne toe en brand deze lichtjes af met een brander om een mooie karamelisatie te verkrijgen.
- Verdeel er vervolgens stukjes Kletskop over voor een heerlijke crunch.
- Garneer je creatie met een paar takjes Cress en een paar witte bloemetjes voor een frisse en elegante uitstraling.
- Werk de zijkant af met een elegante toef coulis en een beetje crumble.