Home Inspiratie Feuilletée Karamel met Cremeux Vanille

Feuilletée Karamel met Cremeux Vanille

Feuilletée Karamel met Cremeux Vanille

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Vul twee stukken Feuilletée Karamel met onze kant-en-klare Crémeux Vanille. 
  2. Werk de bovenkant van de Feuilletée af met extra toefjes Crémeux Vanille.
  3. Plaats de twee Maxi Sfera's Exotisch op de crémeux en werk af met enkele stukjes Spongecake Amandel 
  4. Voeg toefjes Meringue Italienne toe en brand deze lichtjes af met een brander om een mooie karamelisatie te verkrijgen. 
  5. Verdeel er vervolgens stukjes Kletskop over voor een heerlijke crunch. 
  6. Garneer je creatie met een paar takjes Cress en een paar witte bloemetjes voor een frisse en elegante uitstraling.
  7. Werk de zijkant af met een elegante toef coulis en een beetje crumble. 

Producten