Home Inspiratie Gletsjer

Gletsjer

Gletsjer

Ingrediënten

  • Crumble Amandel
  • Mini Sfera Yuzu
  • Maxi Sfera Exotique 
  • Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
  • Witte Chocolade Bross
  • Spongecake Amandel
  • Decorette Meringue Passie
  • Perfect Dessert Salsa Exotisch limoen
  • Yopol
  • Vanille-ijs 

Bereidingswijze

  1. Maak een ijsbord door water te bevriezen in een bolkom. 
  2. Ontvorm het ijsbord net voor het serveren. 
  3. Plaats het ijsbord op een 'ice plate' als basisbord. 
  4. Dresseer enkele lepels amandelcrumble op het ijsbord. 
  5. Schep een portie vanille ijs op de crumble. 
  6. Garneer het vanille ijs met mini sfera yuzu, maxi sfera exotique, maxi quenelle Yoghurt, witte chocolade bross, spongecake amandel en coulis van passievrucht. 
  7. Bestrooien met yopol totdat het gehele tafereel wit is. 
  8. Afwerken met Decorette meringue passievruchten cress.

Producten