Gletsjer
Ingrediënten
- Crumble Amandel
- Mini Sfera Yuzu
- Maxi Sfera Exotique
- Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
- Witte Chocolade Bross
- Spongecake Amandel
- Decorette Meringue Passie
- Perfect Dessert Salsa Exotisch limoen
- Yopol
- Vanille-ijs
Bereidingswijze
- Maak een ijsbord door water te bevriezen in een bolkom.
- Ontvorm het ijsbord net voor het serveren.
- Plaats het ijsbord op een 'ice plate' als basisbord.
- Dresseer enkele lepels amandelcrumble op het ijsbord.
- Schep een portie vanille ijs op de crumble.
- Garneer het vanille ijs met mini sfera yuzu, maxi sfera exotique, maxi quenelle Yoghurt, witte chocolade bross, spongecake amandel en coulis van passievrucht.
- Bestrooien met yopol totdat het gehele tafereel wit is.
- Afwerken met Decorette meringue passievruchten cress.
Gletsjer
Ingrediënten
- Crumble Amandel
- Mini Sfera Yuzu
- Maxi Sfera Exotique
- Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
- Witte Chocolade Bross
- Spongecake Amandel
- Decorette Meringue Passie
- Perfect Dessert Salsa Exotisch limoen
- Yopol
- Vanille-ijs
Bereidingswijze
- Maak een ijsbord door water te bevriezen in een bolkom.
- Ontvorm het ijsbord net voor het serveren.
- Plaats het ijsbord op een 'ice plate' als basisbord.
- Dresseer enkele lepels amandelcrumble op het ijsbord.
- Schep een portie vanille ijs op de crumble.
- Garneer het vanille ijs met mini sfera yuzu, maxi sfera exotique, maxi quenelle Yoghurt, witte chocolade bross, spongecake amandel en coulis van passievrucht.
- Bestrooien met yopol totdat het gehele tafereel wit is.
- Afwerken met Decorette meringue passievruchten cress.