Goudstaaf met icecrémeux kalamansi en vanille
Ingrediënten
- Feuilleté Karamel
- Spuitzak Crémeux Kalamansi
- Spuitzak Crémeux Vanille
- Maxi Sfera Exotisch
- Spongecake Amandel
- Dessert-Espuma Meringue Italienne - Food Revolution by Didess
Bereidingswijze
- Spuit de Cremeux Kalamansi en Cremeux Vanille in de gewenste vorm.
- Plaats in de diepvriezer.
- Ontvorm de bevroren cremeux en leg op de Feuilleté Karamel.
- Laat even ontdooien.
- Spuit de Dessert-Espuma Meringue Italienne over de cremeux en brand af.
- Plaats een Maxi Sfera Exotisch op de Feuilleté Karamel en bedek met een stukje Spongecake Vanille
Goudstaaf met icecrémeux kalamansi en vanille
Ingrediënten
- Feuilleté Karamel
- Spuitzak Crémeux Kalamansi
- Spuitzak Crémeux Vanille
- Maxi Sfera Exotisch
- Spongecake Amandel
- Dessert-Espuma Meringue Italienne - Food Revolution by Didess
Bereidingswijze
- Spuit de Cremeux Kalamansi en Cremeux Vanille in de gewenste vorm.
- Plaats in de diepvriezer.
- Ontvorm de bevroren cremeux en leg op de Feuilleté Karamel.
- Laat even ontdooien.
- Spuit de Dessert-Espuma Meringue Italienne over de cremeux en brand af.
- Plaats een Maxi Sfera Exotisch op de Feuilleté Karamel en bedek met een stukje Spongecake Vanille