Lava
Ingrediënten
- Spongecake Chocolade
- Pure Chocolade Bross
- Crumble Brazil koffie
- Chocolade-ijs
- Verse frambozen & frambozenpoeder
- Chocoladepoeder Callebaut
Bereidingswijze
- Schep een portie chocolade-ijs in een gepast bord.
- Garneer het ijs rondomrond met stukjes chocoladebross puur, crumble brasil en enkele framboosjes.
- Zet het bord in een groter recipiënt op een bedje van droogijs.
- Doseer een beetje coulis framboos/Hibiscus op het dessert
- Bedek het droogijs met steentjes.
- Zet een kannetje frambozen/Hibiscus thee.
- Giet de warme thee op de steentjes met het droogijs om een rookeffect te bekomen.
Lava
Ingrediënten
- Spongecake Chocolade
- Pure Chocolade Bross
- Crumble Brazil koffie
- Chocolade-ijs
- Verse frambozen & frambozenpoeder
- Chocoladepoeder Callebaut
Bereidingswijze
- Schep een portie chocolade-ijs in een gepast bord.
- Garneer het ijs rondomrond met stukjes chocoladebross puur, crumble brasil en enkele framboosjes.
- Zet het bord in een groter recipiënt op een bedje van droogijs.
- Doseer een beetje coulis framboos/Hibiscus op het dessert
- Bedek het droogijs met steentjes.
- Zet een kannetje frambozen/Hibiscus thee.
- Giet de warme thee op de steentjes met het droogijs om een rookeffect te bekomen.