Mascarpone met hazelnoot
Ingrediënten
- Mascarpone Bar
- Spuitzak Crémeux Chocolade Hazelnoot
- Crumble Brazil Koffie
- Crunchy Nut Hazelnut - Food Revolution by Didess
- Cacaopoeder
Bereidingswijze
- Vul een siliconen vorm naar wens met Cremeux Chocolade Hazelnoot en vries in.
- Snijd de Mascarpone Bar in drie gelijke stukken en leg op het bord.
- Ontvorm de cremeux, haal door de cacaopoeder en leg op het bord.
- Werk af met Crunchy Nut Hazelnut en Crumble Brazil Koffie.
Mascarpone met hazelnoot
Ingrediënten
- Mascarpone Bar
- Spuitzak Crémeux Chocolade Hazelnoot
- Crumble Brazil Koffie
- Crunchy Nut Hazelnut - Food Revolution by Didess
- Cacaopoeder
Bereidingswijze
- Vul een siliconen vorm naar wens met Cremeux Chocolade Hazelnoot en vries in.
- Snijd de Mascarpone Bar in drie gelijke stukken en leg op het bord.
- Ontvorm de cremeux, haal door de cacaopoeder en leg op het bord.
- Werk af met Crunchy Nut Hazelnut en Crumble Brazil Koffie.