Millefeuille Exotisch

Ingrediënten
- Feuilletée Karamel
- Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
- Mini Sfera Yuzu
- Maxi Sfera Exotisch
- Spuitzak Crémeux Kalamansi
- Yopol
- Cress
Bereidingswijze
- Begin met een stuk feuilletée karamel.
- Plaats 4 maxi sfera exotisch en spuit toefjes crémeux kalamansi erover.
- Bedek met een tweede stuk feuilletée karamel.
- Leg 3 mini sfera yuzu bovenop de tweede feuilletée karamel. Voeg een maxi quenelle yoghurt mousse bovenaan toe.
- Afwerking: Strooi een beetje Yopol over het geheel. Garneer met cress voor een frisse en decoratieve touch.
- Serveer direct.
Millefeuille Exotisch

Ingrediënten
- Feuilletée Karamel
- Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
- Mini Sfera Yuzu
- Maxi Sfera Exotisch
- Spuitzak Crémeux Kalamansi
- Yopol
- Cress
Bereidingswijze
- Begin met een stuk feuilletée karamel.
- Plaats 4 maxi sfera exotisch en spuit toefjes crémeux kalamansi erover.
- Bedek met een tweede stuk feuilletée karamel.
- Leg 3 mini sfera yuzu bovenop de tweede feuilletée karamel. Voeg een maxi quenelle yoghurt mousse bovenaan toe.
- Afwerking: Strooi een beetje Yopol over het geheel. Garneer met cress voor een frisse en decoratieve touch.
- Serveer direct.