Home Inspiratie Millefeuille Exotisch

Millefeuille Exotisch

Millefeuille Exotisch

Ingrediënten

  • Feuilletée Karamel
  • Maxi Quenelle Yoghurt Mousse
  • Mini Sfera Yuzu
  • Maxi Sfera Exotisch
  • Spuitzak Crémeux Kalamansi
  • Yopol 
  • Cress

Bereidingswijze

  1. Begin met een stuk feuilletée karamel. 
  2. Plaats 4 maxi sfera exotisch en spuit toefjes crémeux kalamansi erover. 
  3. Bedek met een tweede stuk feuilletée karamel.
  4. Leg 3 mini sfera yuzu bovenop de tweede feuilletée karamel. Voeg een maxi quenelle yoghurt mousse bovenaan toe. 
  5.  Afwerking: Strooi een beetje Yopol over het geheel. Garneer met cress voor een frisse en decoratieve touch.
  6. Serveer direct. 

Producten