Home Inspiratie Millefeuille Kalamansi

Millefeuille Kalamansi

Millefeuille Kalamansi

Ingrediënten

  • Feuilletée Karamel
  • Crémeux Kalamansi 
  • Fruitvel Citroen - Senen 
  • Yopol 
  • Cress 

Bereidingswijze

  1. Verwarm een frituurpan met olie tot 170°C. Frituur de stukjes fruitvellen van citroen gedurende 5 seconden in de hete olie en plooi naar wens. 
  2. Spuit kleine toefjes crémeux kalamansi op een stuk feuilletée karamel. 
  3. Plaats een ander stuk feuilletée karamel bovenop de toefjes crémeux kalamansi. 
  4. Spuit opnieuw toefjes crémeux kalamansi op de bovenkant van deze feuilletée karamel.
  5. Leg het fruitvel van citroen bovenop de laatste laag crémeux kalamansi.
  6. Strooi een beetje Yopol over het geheel.
  7. Garneer met een paar takjes cress voor een frisse en decoratieve afwerking.
  8. Direct serveren. 

Producten

Feuilletée Karamel

Gekarameliseerde bladerdeegkrokantjes met 100 % boter.