Millefeuille Kalamansi
.jpg)
Ingrediënten
- Feuilletée Karamel
- Crémeux Kalamansi
- Fruitvel Citroen - Senen
- Yopol
- Cress
Bereidingswijze
- Verwarm een frituurpan met olie tot 170°C. Frituur de stukjes fruitvellen van citroen gedurende 5 seconden in de hete olie en plooi naar wens.
- Spuit kleine toefjes crémeux kalamansi op een stuk feuilletée karamel.
- Plaats een ander stuk feuilletée karamel bovenop de toefjes crémeux kalamansi.
- Spuit opnieuw toefjes crémeux kalamansi op de bovenkant van deze feuilletée karamel.
- Leg het fruitvel van citroen bovenop de laatste laag crémeux kalamansi.
- Strooi een beetje Yopol over het geheel.
- Garneer met een paar takjes cress voor een frisse en decoratieve afwerking.
- Direct serveren.
Millefeuille Kalamansi
.jpg)
Ingrediënten
- Feuilletée Karamel
- Crémeux Kalamansi
- Fruitvel Citroen - Senen
- Yopol
- Cress
Bereidingswijze
- Verwarm een frituurpan met olie tot 170°C. Frituur de stukjes fruitvellen van citroen gedurende 5 seconden in de hete olie en plooi naar wens.
- Spuit kleine toefjes crémeux kalamansi op een stuk feuilletée karamel.
- Plaats een ander stuk feuilletée karamel bovenop de toefjes crémeux kalamansi.
- Spuit opnieuw toefjes crémeux kalamansi op de bovenkant van deze feuilletée karamel.
- Leg het fruitvel van citroen bovenop de laatste laag crémeux kalamansi.
- Strooi een beetje Yopol over het geheel.
- Garneer met een paar takjes cress voor een frisse en decoratieve afwerking.
- Direct serveren.