Home Inspiratie Zomers dessert

Zomers dessert

Zomers dessert

Ingrediënten

  • Witte Chocolade Bross 
  • Spongecake Amandel  
  • Crème calamansi  
  • Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen  
  • Maxi Quenelle Yoghurt 
  • Cress  
  • Limoenzeste

Ingrediënten creme van calamansi

  • 270 g puree calamansi Boiron  
  • 140 g suiker  
  • 20 g Creamy Gel - New Tex  
  • 200 g mascarpone  
  • Naar wens kan je 50 g witte chocolade toevoegen

Bereidingswijze

  1. Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe. 
  2. Warm het mengsel op tot 60°C.  
  3. Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.


Producten