Zomers dessert
Ingrediënten
- Witte Chocolade Bross
- Spongecake Amandel
- Crème calamansi
- Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen
- Maxi Quenelle Yoghurt
- Cress
- Limoenzeste
Ingrediënten creme van calamansi
- 270 g puree calamansi Boiron
- 140 g suiker
- 20 g Creamy Gel - New Tex
- 200 g mascarpone
- Naar wens kan je 50 g witte chocolade toevoegen
Bereidingswijze
- Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
- Warm het mengsel op tot 60°C.
- Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.
Zomers dessert
Ingrediënten
- Witte Chocolade Bross
- Spongecake Amandel
- Crème calamansi
- Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen
- Maxi Quenelle Yoghurt
- Cress
- Limoenzeste
Ingrediënten creme van calamansi
- 270 g puree calamansi Boiron
- 140 g suiker
- 20 g Creamy Gel - New Tex
- 200 g mascarpone
- Naar wens kan je 50 g witte chocolade toevoegen
Bereidingswijze
- Meng suiker en Creamy Gel en voeg kalamansi puree toe.
- Warm het mengsel op tot 60°C.
- Voeg mascarpone toe wanneer het mengsel is afgekoeld tot 40 à 50°C en mix tot een mooie crème.